"Рожева повня" 28 березня: Місяць притягне доленосну зустріч чи сварку з неприємною людиною. Що можна і не можна робити в цей день

У неділю, 28 березня, настане перша повня після дня весняного рівнодення, яка носить романтичну назву "Рожева повня" на честь кольору перших весняних польових квітів - диких флоксів. Перша повня березні 2021 року зійде о 21:47 за київським часом на осі Овен - Терези, зазначають Патріоти України.

Що можна робити у повню 28 березня

Ділова активність в період повні в Терезах - середня. Це період корисних знайомств, вигідних і успішних переговорів. Слід проводити презентації ділових проектів, залучати громадську увагу до питань і ситуацій. У ці дні ви зможете заручитися підтримкою впливових людей, знайти інвесторів. Це найкращий час для будь-якого роду і виду співпраці. Повня у Терезах - вдалий час для складання іспитів і наукової роботи. У ці дні максимально плідною буде розумова діяльність.

Також дні повні у Терезах найбільш сприятливі для покупки одягу, особливо модних речей. Можна купувати коштовності (золото, ювелірні вироби, дорогоцінні камені), меблі і предмети інтер'єру, а також книги і комп'ютерну техніку.

У дні, коли Місяць знаходиться в Терезах, найчастіше випадає знайомство з майбутнім подружжям. Можна також познайомитися з людиною, яка в майбутньому стане вірним і відданим другом.

У 2021 році момент повні у березні співпаде з точним з'єднанням Венери і Хірона, яке називають "Воротами Попелюшки". Цей аспект вважається найкращим часом для спілкування з протилежною статтю, заручин, одруження, прийому гостей і сімейних торжеств. Тому астрологи радять в ці дні не пропустити свій шанс змінити життя.

Що не можна робити у "Рожеву повню" 28 березня

До негативних моментів, яке принесе повний місяць в Терезах, можна віднести максимальний прояв негативних якостей людей, з якими у вас натягнуті відносини.

Час повні у Терезах не сприяє закулісним іграм - всі інтриги і плітки матимуть негативний ефект, який завдасть великої шкоди. В цей час також варто остерігатися "підстав" від ненадійних людей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...