"Розмовляв із ним два дні тому": Блінкен у Києві оголосить про дозвіл на удари вглиб РФ ракетами ATACMS - конгресмен

Під час свого візиту до Києва цього тижня державний секретар США Ентоні Блінкен повідомить про дозвіл на удари далекобійними ракетами ATACMS по території Росії. Про це заявила журналістка Axios Джуліґрейс Бруфке з посиланням на голову комітету закордонних справ Палати представників США Майкла Маккола, передають Патріоти України.

«Я розмовляв з Блінкеном два дні тому, і він їде зі своїм колегою з Великої Британії до Києва, щоб по суті сказати їм, що вони дозволять [завдавати ударів по Росії ракетами ATACMS]», — передає слова Маккола журналістка.

Раніше повідомлялося, що міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі та Блінкен планують цього тижня приїхати з візитом до Києва. Це стане «першим таким спільним візитом» за понад десять років.

Блінкен також заявляв, що 13 вересня президент США Джо Байден проведе зустріч із прем'єр-міністром Великої Британії Кіром Стармером. За його словами, вони можуть обговорити дозвіл для ЗСУ завдавати ударів вглиб РФ.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бригаду, що працювала, накрило гарячим газом: На заводі в Нижньому Тагілі пролунав вибух (відео)

вівторок, 10 вересень 2024, 21:15

В одному з цехів «ЄВРАЗ Нижньотагільський металургійний комбінат» у Нижньому Тагілі через порушення правил охорони праці сталося загоряння колектора природного газу доменної печі. Гарячим газом накрило бригаду, один із робітників помер. Про це повідомл...

В деяких офісах України вже порахували відкати від транзиту російського газу, - Ганна Гопко

вівторок, 10 вересень 2024, 20:42

Народна депутатка VIII скликання, голова Комітету ВР у закордонних справах VIII скликання, голова правління ГО "Мережа захисту національних інтересів "АНТС" Ганна Гопко зазначила, що транзит російського газу є продовженням стратегічної корупції, переда...