Рознімати довелося Росгвардії: У Нижньому Новгороді мігранти влаштували бійку, бо не поділили лопату (відео)

У Нижньому Новгороді трудові мігранти побилися за лопату та ледь не рознесли місцевий Кремль. Про це розповідає російський телеграм-канал Baza, передають Патріоти України.

Сутичка сталася вранці 30 вересня між робітниками, які займаються прибиранням території. Там, переважно, працювали уродженці Узбекистану. Бійка розпочалася через те, що двоє робітників не змогли поділити лопату. Пізніше конфлікт між двома чоловіками переріс у масову бійку. Сутичку довелося розганяти працівникам Росгвардії та МВС. У результаті, мігрантів вдалося заспокоїти.

Нагадаємо, погіршення економічної ситуації та подальше ослаблення рубля можуть зробити російський ринок менш привабливим для будівельників-мігрантів та й взагалі залишити ринок без дешевої робочої сили.

За останні два роки основні постачальники трудових ресурсів для російського будівництва – Таджикистан, Узбекистан і Киргизстан – стали орієнтуватися на інші ринки, включаючи Близький Схід, де також спостерігається попит на такі кадри.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...