"Розширили географію бавовни": Диверсанти знищили військову техніку окупантів у Московській та Калузькій областях, - ГУР Міноборони

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про знищення техніки окупантів у Московській та Калузькій областях. За даними ГУР, це справа рук невідомих диверсантів, передають Патріоти України.

«У ніч на 24 вересня невідомі диверсанти розширили географію бавовни на території країни-агресора, відзначившись вдалими діями в Московській та Калузькій областях», – сказано в повідомленні.

Так, за інформацією розвідки, на території військового містечка 2 мсд 1 ТА (в/ч 23626, нп Калінінєц Наро-Фомінського району) знищено паливозаправник. А на території військового містечка 60 арсеналу озброєння (в/ч 42702, м. Калуга) знищено 4 одиниці автомобільної техніки з причепами. «Фото та відео бавовни з міркувань безпеки будуть представлені згодом», – пообіцяли в ГУР.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чому здають Покровськ: як росія веде наступ? - Бутусов

неділя, 1 вересень 2024, 0:30

Що буде, якщо рф захопить Покровськ?

План "Потужні потуги"

субота, 31 серпень 2024, 22:04

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...