Розслідувачі з'ясували, що діти російського олігарха мають литовське громадянство, у МЗС Литви прокоментували

Двоє дітей російського мільярдера Романа Абрамовича, який перебуває під санкціями Заходу, мають литовське громадянство. Про це 6 грудня повідомляє литовський розслідувальний проєкт Siena, передають Патріоти України.

Ідеться про старшого сина Абрамовича, 30-річного Аркадія, і 31-річну доньку Анну. Розслідувачі зазначають, що для оформлення громадянства сина Абрамович приїжджав до Литви у 2018 році. Коли литовського громадянства набула Анна, проєкт визначити не зміг.

Міністерка закордонних справ Литви Агне Білотайте підтвердила сьогодні наявність литовського громадянства в дітей Абрамовича, пише Delfi. Дипломатка наголосила, що це сталося ще до повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Глава департаменту міграції Литви Евеліна Гудзінскайте підкреслила, що діти Абрамовича, які мають литовське громадянство, не перебувають під санкціями. Вона запевнила, що в самого Абрамовича немає литовського громадянства. Загалом в Абрамовича семеро дітей: троє синів і четверо дочок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...