Розслідувачі з'ясували, скільки після "голої вечірки" Кіркоров заплатив генералам Шойгу, щоб його не мобілізували на війну проти України

Філіп Кіркоров заплатив за те, щоб йому не вручили повістку, з'ясували журналісти / скріншот

Російський співак Філіп Кіркоров, який нарвався на серйозні проблеми через участь у "голій вечірці" телеведучої Анастасії Івлєєвої, дослухався до поради своєї колеги і колишньої дружини Алли Пугачової і заплатив "важливим людям" в Міноборони РФ, щоб йому не вручали повістку в армію.

Артист виклав 7 мільйонів рублів (близько 3 млн гривень), пише "Кремлевская табакерка" в Telegram, посилаючись на відомості свого джерела. Також одне з джерел каналу повідомило, що Кіркоров не хоче їхати на захоплену росіянами частину Донбас, щоб спокутувати провину за участь у скандальній тусовці. Виконавець нібито вважає, що зробив достатньо - перевів 5 млн рублів (приблизно 2 млн грн) дітям з Бєлгорода.

"...Кіркорову кілька разів "настійно пропонували" поїздки в Донецьк, Горлівку і Макіївку, але він поки відмовляється. Філіп каже, що там стріляють, а він ще хоче жити. Плюс не хоче ні грошей в "ДНР" везти, ні з військовими зустрічатися, ні з місцевими жителями", - з'ясували журналісти.

За відомостями каналу, співакові особливо огидна ідея відвідування поранених в госпіталі. "Філіп колись (у 2022 році, - Ред.) був у госпіталі в Криму, так говорив, що там страшно смердить - ліками, і поранені не всі миються. Скаржився, що довелося одяг у чистку віддавати...", - розповів один зі співрозмовників.

"Гола вечірка" Івлєєвої вилізла боком Кіркорову - що повідомлялося

Наприкінці грудня ЗМІ дізналися, що в Москві Анастасія Івлєєва влаштувала "голу вечірку", і на заході, зокрема, був Філіп Кіркоров. Журналісти з'ясували, що у Кремлі наказали переслідувати артистів, які брали участь у заході. Зокрема, зіркам приписують пропаганду ЛГБТ.

Кіркорова через участь у вечірці вирізали з фільму "Иван Васильевич меняет все". Замість його персонажа - російського імператора Петра I, там з'явився інший герой - Людовик XVI, якого зіграв актор Микита Кологривий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...