Розстріл полоненого бійця ЗСУ: "Самі того не бажаючи, московити погіршили своє становище в бік тотальної поразки", - Мирослав Гай

"Росіяни виклали відео з розстрілом українського воїна. Я бачив відео без ретуші, тому повністю впевнений, що воно правдиве. Не буду його публікувати", - пише волонтер і військовий блогер Мирослав Гай на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"На відео український герой, якого захопили в полон, робить останню затяжку цигарки, та спокійно, тихо говорить окупантам в обличчя - "Слава Україні". Окупанти в істеричній люті крикнувши "Да ты су..." розстрілюють українського воїна, продовжуючи стріляти у вже мертве тіло.

На початку відео чітко чути "Снимаю его", що говорить про сплановане убивство полоненого, яке прагнули відзняти і яке було "зіпсоване" для окупантів мужньою поведінкою українського героя та його останніми словами перед обличчям смерті.

Це відео стане, або вже стало вірусним і матиме ефект вибуху. Його побачать в кожній країні світу.

Можливо воно символізуватиме новий етап політичної реальності, бо його поява унеможливлює саму навіть спробу нав'язати дискусію про припинення вогню чи перемир'я, про яке так часто говорять лобісти Кремля на Заході. Тепер, найближчий час, кожному хто говоритиме про необхідність діалогу, хороших руських, чи щось подібне - тикатимуть в обличчя це відео.

Самі того не бажаючи, московити погіршили своє становище в бік тотальної поразки та ліквідації РФ, як держави".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...