Розстріляли, вклавши дуло автомата в рот: На Херсонщині знайшли тіла матері та її сина, закатованих окупантами

На звільненій від окупантів території Херсонської області продовжують знаходити тіла вбитих окупантами мирних жителів. У селі Львівські отруби знайшли розстріляними матір та сина. Про це розповів журналіст Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

"Cело Львівські Отруби, звільнена Херсонщина. Два тіла цивільних у ямі-окопі на подвір’ї, де жив підрозділ російських окупаційних сил", - повідомив журналіст.

За його інформацією, 49-річного Сергія Новосада вбили пострілом з автомата, вклавши дуло йому у рот. Після цього окупанти ще пустили автоматну чергу в тіло страченого.

Любов Новосад, 78-річну жінку, яка всиновила Сергія, вбили одним пострілом у голову, скоріше за все вже після сина. "Її тіло лежало над його тілом, як і дві палички старенької, без яких вона не могла пересуватися. Чому їх привели сюди з рідної хати через дорогу, та розстріляли, невідомо", - розповів журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...