"Розумію ваше обурення, але...": Бойфренд блогерки Тані Пренткович виправдався за свою поїздку на Мальдіви

Напередодні в Мережі з’явилося його фото, зроблене на Мальдівах, куди вирушила на відпочинок Пренткович із дітьми. Повідомлялося, що Гонковський виїхав з України, як волонтер, щоб провести благодійний захід у Польщі. У сторіс в Instagram Гонковський записав відеозвернення, у якому пояснив, як опинився на Мальдівах, і не став заперечувати, що на фото зображений саме він, передають Патріоти України.

«Багато хто з вас уже бачив це фото і ці заголовки. Я розумію обурення. Я розумію реакцію. Але все насправді дещо не так, як це описують. Так, на фото я. Це не фейк. Але я не прикривався волонтерством для того, щоб поїхати на відпочинок, як це намагаються подати. У нас був запланований захід Магія ранку для українських підприємців на 11 січня. Подібні події ми вже проводили з організаторами і при цьому закривали збори та купували дрони. Але коли я вже прибув до Варшави організатори змістили дату на 23 січня для того, щоб провести більше анонсів. І відповідно в мене були вільні дні. У цей час моя дружина летіла на відпочинок із нашими дітьми. І так, я вирішив кілька днів провести з ними. Можливо, даремно. Можливо, помилково. Але вже як є», — розповів він.

Гонковський додав, що завдяки проведеним у Польщі благодійним заходам зібрав гроші на купівлю дронів для українських військових. «Далі я повернувся до Варшави і провів подію, яку ви бачили у мене в сторіс. І ми згенерували 450 тисяч грн за останні кілька тижнів. Вже на них куплено два дрони і відправлено хлопцям на фронт. Також важливим моментом є те, що я підприємець. У командах моїх проєктів працює майже 100 людей. Я відкрито і чесно заробляю ці кошти і створюю робочі місця, відкриваю нові проєкти. І при цьому всі свої поїздки оплачую із зароблених мною коштів. Спасибі всім, хто не хейтив, а прийшов із запитаннями або словами підтримки. Такі ми неідеальні люди», — підсумував він.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

DeepState: Російські окупанти просунулися в районах 10 населених пунктів

понеділок, 20 травень 2024, 8:36

Російські окупанти мали деякі успіхи на Запоріжжі, а також на Донеччині й Харківщині. Аналітики DeepState повідомляють, що протягом 19 травня зафіксовано просування росіян біля 10 населених пунктів України. "Ворог просунувся південно-східніше та півден...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 8:00

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики) л...