Розвага для екстремалів, які люблять полоскотати нерви: Очікування і реальність (фото)

Ви ніколи не вгадаєте, що отримаєте, але це і безпрограшний варіант для оптимістів, адже при успішному результаті можна придбати щось цікавеньке.

Онлайн-шопінг - це розвага для тих, хто любить полоскотати нерви, повідомляють Патріоти України. Ви ніколи не вгадаєте, що отримаєте в результаті: те, що замовляли, або взагалі якусь випадкову річ. З іншого боку, покупки в інтернеті - безпрограшний варіант для оптимістів, адже при успішному результаті можна придбати симпатичний товар дешевше, ніж в магазині, а при невдалому збігу обставин - зробити фото і повеселити оточуючих. Віримо все ж, що чесних продавців у Всесвітній мережі все ж більше, ніж шарлатанів. Але саме на витівки останніх можна дивитися нескінченно і так і не зрозуміти, чи то плакати від побаченого, чи то сміятися. А в кінці статті вас чекає бонус, що розповідає про те, що іноді покупки в інтернеті таять в собі особливо цінні сюрпризи.

«Замовила туфлі моєї мрії. Сайт виявився підробкою, але взуття мені вислали. Клянуся, я ніколи в житті так не ридала! »

«Я купив кілька пінцетів на eBay. Вони були крихітні, і я залишив скаргу. Продавець вислав мені це. Гідна відповідь, сер »

«Я купила в онлайн-магазині сукню маленького розміру і ось що отримала»

«Чи можна заборонити покупку речей люксових брендів в Instagram? Моя дівчина замовила сумку Prada задешево, і ось що вона отримала сьогодні. На логотипі написано "Padre" »

«Моя мати купила на AliExpress каструлю - червоненьку, гарненьку. Угу. І її зовсім не збентежило, що такий посуд коштує 50 рублів »

«Ці шорти, які моя подруга замовила в Instagram, трохи відрізняються від тих, що були в рекламному оголошенні»

«Замовив суддівську сорочку в якості костюма на Хелловін. Справа те, що я хотів, зліва - те, що мені прислали. Звичайно ж, я відправив це назад »

- Я замовила сукню на випускний з Китаю. Єдина схожість з фото в тому, що технічно і те й інше - сукні.- Виглядає як симпатична скатертину.

«Ніколи не думав, що це станеться зі мною ... І ось я тут»

«Місяць чекав доставки цього басейну для собак. Мій пес не вражений »

«Ті черевики, які були куплені онлайн, проти тих, що прийшли. Я навіть не знаю, як на це реагувати ... »

«Мій друг замовив поло великого розміру з Канади. Це те, що він отримав »

«Моя дружина придбала" відро для сміття "онлайн. Тепер вона відрізана від покупок в інтернеті »

«Замовив трилітці на Різдво укулеле (чотириструнний щипковий музичний інструмент, різновид гітари) синього кольору. Не думаю, що вони правильно виконали моє замовлення»

«Я бачила багато смішних постів про покупки онлайн і вирішила поділитися нашим з сестрою жахливим досвідом»

«Я замовила крісло-мішок. 3 місяці по тому мені надіслали це. Ржу »

Бонус: іноді інтернет-покупки таять в собі приємні сюрпризи

Прикупила на eBay комплект постільної білизни в однієї людини. Заплатила € 10, чекаю посилку. Прийшла. Відкриваю, перевіряю - начебто, все окей. Раптом з наволочки важким тягарем вивалюється кульочок з грошима плюс паперовий конверт з вирізками - суцільно якісь номери. Порахувала: в мішечку 1 350 заморських тугриків. Я в шоці! Вирішую не писати прямо «У мене тут ваші гроші», а почати здалеку, мовляв, тут у мене якісь записки в білизні, вам їх назад переслати? Якщо господар - продавець, то відразу зрозуміє, в чому справа. В цей же день мені приходить імейл на 100 аркушів, де жінка відразу пише щось на зразок цього: «Як я вам вдячна! Наскільки я знаю, там були не тільки записки, але й гроші. При переїзді ми сховали їх, але зовсім забули, куди поклали. Будь ласка, візьміть собі € 100 за турботу і перешліть залишок мені на рахунок ». Буває й таке.

А ви робите покупки в інтернеті? Вам завжди приходить то, що ви замовляли, або буває так само, як у героїв статті?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...