Розважалася разом із росіянами: Анна Трінчер оскандалилася появою на весіллі відомої блогерки (фото)

Українська співачка та блогерка Анна Трінчер днями побувала на весіллі у блогерки Єви Коршик і її чоловіка Сергія, більш відомого як Серьожа 01к, повідомляють Патріоти України.

У своєму фотоблогу артистка розповіла, що весілля відбулося в Молдові поблизу розкішного замку. Усі присутні дотрималися стилю "old money". Тож, Анна похизувалася своєю сукнею з глибоким декольте і вирізом, яку доповнили вишукані рукавички. Разом з подругою Валерією дівчина попозувала на тлі замку та навіть зазнімкувала, як цілується з нею. Окрім того, Трінчер поділилася з фанами деякими кадрами з церемонії, які її розчулили.

Анна Трінчер на скандальному весіллі / © instagram.com/annatrincher_official

Анна Трінчер на скандальному весіллі / © instagram.com/annatrincher_official

Анна Трінчер на скандальному весіллі / © instagram.com/annatrincher_official

До слова, на святі була присутня велика кількість гостей, серед яких – росіяни. Так, телеграм-канал "Музвар" звернув увагу, що привітати молодят приїхали близькі та друзі нареченого з РФ. Подейкують, що напередодні частина українських гостей відмовилися приїздити на свято саме через цю причину. Ба більше, "Музвар" повідомляє, що свій перший танок блогери виконували під пісню гурту "Мачете", який активно підтримує дії окупантів і геноцид українців. Сама співачка поки що жодним чином не коментувала ситуацію.

"Менеджмент Ані Трінчер зазначив, що нічого не коментуватиме з приводу появи співачки на весіллі", - йдеться у повідомленні видання "Музвар".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...