Розвідка підрахувала кількість завербованих на м'ясо ПВК "Вагнер" зеків

Російські окупанти на території України відправляють на передову тисячі найманців приватної військової компанії Вагнер, завербованих у в'язницях. .

"Загалом окупанти завербували 23 тис. ув'язнених, яких використовують при штурмі як м'ясо. Їхня смерть не резонує у російському суспільстві і тому дозволяє росіянам не думати про втрати", - повідомляє Центр національного спротиву при Силах спеціальних операцій ЗСУ.

Наголошується, що противник фактично "обмінює життя дешевих бійців на життя українців".

"Інтервенти формують із ув'язнених штурмові загони, під час штурму використовують аеророзвідку, завдяки якій командири груп спостерігають за діями своїх підлеглих", - розповіли у ЦНС.

Там звернули увагу, що дані втрати не деморалізують ПВК Вагнер, оскільки кваліфікований особовий склад та керівництво у штурмах не бере участі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...