"Рубльовка палає від коронавірусу, а російські знаменитості кинулися до пластичних хірургів", - Малахов

Скрепний шоу-біз використовує карантин як можливість для того, щоб зробити пластичні операції, зазначає телеведучий.

Відомий телеведучий Андрій Малахов, який розкриває правду про життя зірок шоу-бізнесу, різко засудив їх за дивну поведінку в період карантину через коронавірус, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Сам Андрій продовжує працювати, дотримуючись правил безпеки, виходить в ефір, але без гостей в студії. Перед введенням карантину він запрошував до студії артистів, від яких міг підхопити вірус.

Малахов зізнався, що двічі здав тест на коронавірус, і результат виявився негативним. Разом з дружиною і сином вони сидять вдома, у своїй квартирі в Москві. "Все в порядку. У цій ситуації ти боїшся більше не за себе, а за дитину, за близьких, за дорослих членів сім'ї. У мене такий психотип, що хвилююся більше за оточуючих, ніж за себе», - сказав Малахов.
Він також ошелешив новиною про те, що елітна Рубльовка просто палає від коронавіруса. Багато знаменитостей приховують свої діагнози, найважчі госпіталізовані. «Рубльовка палає від коронавіруса, його привезли з модних гірськолижних курортів, тому багато хто вже лежать в лікарнях. Мені абсолютно незрозуміла історія, коли карантин використовують як можливість для того, щоб зробити пластичні операції. Ось такий тренд з'явився. Коли дізнаєшся подібні історії, хочеться кричати, як мери італійських міст на відео в соцмережах, звертаючись до порушників карантину: «Ви вирішили в труні добре виглядати, чи що?» Мабуть, деякі ще не розуміють ту небезпеку, яка виникла у зв'язку з поширенням цієї епідемії", - обурився Андрій Малахов.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...