"Рука тричі погладила з труни": Журналіст розповів улюблену "містичну історію" Януковича (відео)

Колишній президент України запевняв знайомих, що на президентство його благословив православний старець в день власного похорону.

Президент-утікач Віктор Янукович розповідав знайомим містичну історію про те, як зважився балотуватися в президенти України. Подробиці цієї історії в ефірі "Україна 24" озвучив журналіст Дмитро Гордон. Відео заяви про Януковича Гордон оприлюднив на особистому каналі в YouTube, передають Патріоти України.

Журналіст запевняє, що історію про Януковича, яка потрясла його до глибини душі, він почув від експрезидента Грузії Михайла Саакашвілі. "Вони в Мюнхені проговорили п'ять годин і перші три години були присвячені особистому житті Юлії Тимошенко. Янукович розповідав, і Саакашвілі ні на хвилину не міг вставити свої 5 копійок. І в кінці кінців він (Янукович - ред.) говорить: "Ти думаєш, я хотів стати президентом? Та ні", - розповів Гордон.

З його слів, за версією Януковича, на президентство того нібито благословив православний старець Зосима. "Я поїхав просто до старця Зосими запитати його ради. І Зосима сказав: я подам тобі знак. Через два тижні він помер. На похоронах ... треба було поцілувати руку в труні ... Ну я став в чергу, підійшов, нахилився поцілувати йому руку, а ця рука мене тричі погладила з труни. Це був знак", - передав Гордон слова експрезидента.

Він уточнив, що у нього є багато дуже дивних історій про Януковича. Так, той нібито запевняв знайомих, що виграв "Формулу-1", готувався стати першим космонавтом і виграв мільйон доларів у карти в 16 років. "Він розповідав їх своїм соратникам, а вони вже розповідали мені. З жахом в очах", - уточнив журналіст.

"Приголомшливий казкар був Віктор Федорович ... Це цікава розповідь, щоб розуміти, які люди нами правлять. В цілому правлять", - констатував Гордон.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.

"У нинішньої молоді не країна головна цінність": Російський депутат видав чергову маячню про "правильний світогляд"

вівторок, 23 квітень 2024, 21:53

"А якщо завтра велика війна? А якщо завтра у похід? Хто воюватиме? В нас покоління 30 років виховувалося. У нас якась головна цінність? Життя – головна цінність!" А мене з дитинства виховували: у мене спочатку країна, потім мої рідні та близькі, потім ...