Рух довелось призупинити: На залізничному мосту в Росії стався вибух

У суботу, 28 вересня на залізничному мосту в Самарській області Росії стався вибух. Про це повідомив Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

В результаті вибуху було пошкоджено дві бетонні конструкції, які підтримують залізничне полотно. За словами джерел Baza, під час вибуху по мосту рухався вантажний поїзд.

Зазначається, що, невідомий пристрій вибухнув приблизно о 13:30 на залізничному мосту в районі міста Кінель. В результаті вибуху були пошкоджені острівці безпеки.

Наразі рух поїздів по мосту тимчасово призупинено, повідомляє Baza. Залізничні шляхи при цьому не постраждали. На місці працюють правоохоронці.

Про подібний вибух повідомляли 4 березня 2024 року. Тоді у Самарській області РФ стався вибух на залізничному мосту. Рух потягів через міст призупиняли.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ця модель може повністю зануритись під воду: Українські військові показали, як "купають" німецький танк Leopard (відео)

субота, 28 вересень 2024, 20:33

Бійці 33 механізованої бригади плавають на танку Leopard. Танкісти тренуються долати водні перешкоди, щоб бути готовими перепливати річки чи озера. Про це йдеться в сюжеті Армія TV, передають Патріоти України. Під час навчань екіпаж танку провів неповн...

Прямо під час марафону "Мости Владивостока": У Росії помер головний штурман Тихоокеанського флоту (відео)

субота, 28 вересень 2024, 20:21

Головний штурман Тихоокеанського флоту помер під час марафону «Мости Владивостока». Капітану 1-го рангу Євгенові Витютнєву стало зле 28 вересня під час забігу, він зійшов з дистанції. Йому терміново знадобилася допомога медиків. Однак реанімувати війсь...