Рух у бік Криму: Генерал Маломуж назвав пріоритети ЗСУ у війні з Росією (відео)

Микола Маломуж розкрив пріоритети армії України / фото УНІАН

Зараз для Збройних сил України пріоритетом є рух у бік окупованого Росією Криму і на захоплені території Донбасу. Ворог перекинув сили на лівий берег Дніпра, і Перекопський перешийок, який з'єднує материкову частину України з Кримом, один з тих кордонів, який супротивник буде захищати дуже наполегливо, розповів колишній глава Служби зовнішньої розвідки України генерал Микола Маломуж в ефірі "FreeДом", передають Патріоти України.

"Я думаю, південний (фронт - Ред.) - форма аж до Криму, а східний - в перспективі Луганськ і Донецька область - це пріоритети для сьогоднішніх Збройних сил і для перспектив наших великих перемог. Я думаю, що в найближчі місяці такі сценарії можуть бути", - заявив експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

По Луганську вдарили ATACMS, постраждала не тільки нафтобаза, - соцмережі

четвер, 9 травень 2024, 23:15

По нафтобазі в окупованому Луганську завдали ударів американськими ракетами ATACMS, також зачепило місце дислокації спецполку "поліції" "ЛНР". Про це пише російський Telegram-канал Astra, передають Патріоти України. За їхніми даними, тієї ночі українсь...

"З днем, Перемоги, мразото!": У Маріуполі щось горить, злітаються швидкі, - радник мера

четвер, 9 травень 2024, 22:54

Москва запускає салюти, тоді як тимчасово окупований Маріуполь горить, містом мчать машини швидкої допомоги, інформують Патріоти України. Про вечірню паніку повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, опублікувавши такий коментар: "Маріуполь. Сал...