Рунолог розповів, коли під контроль України повернеться Херсон (відео)

Доля Херсона, який зараз перебуває в окупації у російських загарбників, цікавить багатьох людей. Рунолог, емпат і цілитель Денис Маклашевський дав інтерв'ю Славі Дьоміну, де поділився своїми відчуттями з приводу подальшої долі міста, передають Патріоти України.

"Я бачу до кінця липня над Херсоном український прапор. Це говорить про те, що якщо я бачу над містом український прапор, значить окупантів не буде вже", - сказав Маклашевський.

Попри те, що він віщує таке швидке повернення міста під контроль української влади, експерт попереджає - буде пролито ще дуже багато крові. "За розкладами і за відчуттями, крові ще буде дуже багато. Чия кров - не показано", - резюмував Денис.

Зазначимо, що він також розповів, скільки ще Росія буде бомбити міста України. За його інформацією, найбільш інтенсивними будуть бої до кінця літа цього року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти не захопили Очеретине, але контролюють частину селища, - військовий експерт

середа, 24 квітень 2024, 20:02

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко повідомив, що російські війська контролюють лише частину села Очеретине, передають Патріоти України. "Очеретине повністю ще не втрачене. Там продовжуються бойові дії. Росіян...

Справжня будівля з роману Булгакова: Як виглядає палац арештованого путінського топ-чиновника (відео)

середа, 24 квітень 2024, 19:29

Заступник міністра оборони Росії Тимур Іванов, якого заарештували за підозрою у хабарництві, має елітну нерухомість у Москві. Про це повідомили російські Telegram-канали, передають Патріоти України. Іванов, ймовірно, жив у особняку в Чистому провулку у...