"Рускій мір" перетворює Донбас на пустелю": Що відбувається під Алчевськом (відео)

Так і до екологічної катастрофи недалеко.

Ісаківське водосховище, яке розташоване поблизу окупованого Алчевська на Луганщині, перетворюється в пустелю. Відповідне відео оприлюднив у Telegram журналіст, представник Донецька в Тристоронній контактній групі Денис Казанський, повідомляють Патріоти України.

На кадрах видно, як чоловік йде по висохлій землі, яка потріскалася від спеки і нестачі вологи. Жіночий голос на відео говорить, що там, де вона стоїть, колись купалися люди.


Казанський зазначив, що раніше в Ісаківське водосховище відкачували воду із закритих шахт.

“Тепер водовідлив припинили, насоси вкрали і все висохло. “Руській мир” перетворює Донбас у пустелю”, – додав він.

Ще в липні сепаратистські телеканали “ЛНР” повідомляли, що під Алчевськом зникає Ісаківське водосховище і майже висохла річка Лозова. За даними пропагандистів, це відбувається через зупинку шахт “Романовська” і “Вергелевська”. Вода з шахт, яка раніше живила річки, тепер йде під землю.

Тоді ватажок терористів “ЛНР” Леонід Пасічник заявляв, що на шахті “Романівська” мають запустити насоси для відкачування води, щоб заповнити запас у річці Біла, яка впадає у водосховище.

Місцеві жителі скаржаться, що подальше висихання водойми може призвести до екологічної катастрофи.
Відео від Дениса за липень 2020р.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...