"Русские своих не бросают": Окупант скинув пораненого товариша з мотоцикла і поїхав геть (відео)

Українські захисники показали черговий приклад того, як російські військові ставляться один до одного в реальності, а не у фантазіях так званих «z-патріотів». Цього разу за спростування пропагандистського міфу про те, що росіяни своїх нібито не кидають взявся окупант із мотоциклетного підрозділу, зазначають Патріоти України.

На оприлюднених у соцмережах кадрах видно, що під час чергового виїзду він разом зі своїм напарником потрапили під удар ЗСУ, внаслідок чого останній зазнав серйозних поранень. Однак, замість того щоб спробувати доставити його хоча б до найближчого укриття, вцілілий загарбник просто скинув свого товариша по службі з мотоцикла і поїхав геть, рятуючи власну шкуру.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...