"Ринок нерухомості в Україні живий, та не просто живий, а там щось відбувається. Навіть у містах із ракетними обстрілами", - бізнесмен-військовий Томчук

"З подивом я довідався, що ринок нерухомості в Україні живий, та не просто живий, а там щось відбувається. Люди щось продають, щось купують. Один мій колега розповідає, що у місті, яке постійно під ракетними обстрілами та яке може бути захоплене, у будинку на 20 квартир прямо зараз, напередодні наступу два нуль, робляться капітальні ремонти відразу у двох квартирах, з заміною мереж, вікон, штукатуркою, стяжкою та т. ін. Це враховуючи поточну ситуацію, а також курс долара та вартість усіх будматеріалів", - пише бізнесмен та військовий ЗСУ Дмитро Томчук на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Інший колега розповідає, що переїхав з лофту на Золотих Воротах у невеличке поселення на Дніпрі, бо побачив що продається маєток з усім своїм - водою зі свердловини, опаленням через тепловий насос, своєю електрикою та навіть причалом, байдуже що човна нема й ніколи не було. Він купив, бо продавалося, автономне та рятівне, порівняно з середмістям Києва, але, головне - за половину реальної вартості. Найбільше його вразило, що це була перша угода за рік в агентства, яке працювало з елітною нерухомістю. В агентстві були вражені не менш, бо це був перший за рік покупець, який, не напружуючись, просто виклав гроші за маєток та взагалі ніяким чином не морочив їм яйця.
Ще один розповідає, що він оселився на мальовничому півострові, бо там де він жив раніше, просто в нього під вікнами спальні працював насамс, й напружувало не стільки його робота, "Хай собі робе, заради Бога, ми тільки раді", але вірогідність того, що по насамсу можуть рано чи пізно вдарити у відповідь, у 90 відсотках випадків таке трапляється, коли хтось зливає руським інфу. Тому людина переселилася у закриту клюбну заміську нерухомість, та декілька тижнів радувалася тиші та спокою - "Наче у лягуні!", аж поки не з'ясувалося, що... поряд з поселенням працює насамс, а вздовж річки літають на надмалій висоті шахеди по своїх справах. Але робити було нічого - бо, здебільшого, якщо узагальнено, куди б не поїхав, десь поряд працюватиме насамс, це до питання їхньої кількості в Україні. Ну ви зрозуміли. Так шо через насамс чи будь-яку іншу систему увесь час переїзжати, витрачаючи гроші на нерухомість, нерентабельно нині.
Отже - виявляється, все крутиться, все працює в Україні, усі довоєнні процеси рухаються, операції з нерухомістю здійснюються, люди змінюють домівки та роблять ремонти. Й це дуже дивно, коли приїздиш з місць, де немає навіть неба, а є тільки палаюча земля та люди, що в цю землю закопалися перед тим як вcтати в увесь зріст, зустрічаючи груддю смерть. Чи з місць, де замість будинків залишилися дві-три обгорілі стіни, а замість мешканців - ряд могил з дерев'яними хрестами вздовж паркану дитсадка.
Але - життя триває, та ми триваємо, попри все. А раз так - то хай буде. Можливо, комусь з нас пощастить. Наприклад, вам. Чи мені".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...