Риси первісних людей узялися не просто так: Історик у подробицях пояснив, чому росіяни такі дикі

"Перша революція у світі – це так звана неолітична революція. Тобто одночасно з народами Півдня та Передньої Азії, Близького Сходу, жителі території України почали використовувати лук, стріли та приручили собак", - розповідає історик Олександр Палій у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Українці, предки українців, ті люди, які мешкали на нашій території, не їли собак. А сучасні росіяни у Бучі нещодавно зжерли якусь болонку. Розіп'яли спочатку на драбині, а потім зжерли. Дикі люди.

У людей формується таке ставлення до собак уже протягом 10 – 15 тисяч років: що собака – це друг людини, його не їдять, як правило. За винятком дуже диких чи якихось специфічних кухонь. Виявляється, що росіяни глибше в дичину занурилися, ніж 10 – 15 тисяч років тому.

І найголовніше – на території України у різних регіонах кам'яний вік тривав до 5 – 3 тисячоліття до нашої ери, коли у широке вживання увійшли вироби з міді спочатку, потім із бронзи, а потім уже із заліза. Тобто 5 – 3 тисячоліття до нашої ери – це кінець кам'яної доби на різних територіях України. На півдні трохи раніше, на півночі трохи пізніше.

Росія відстала по життю

Ну, і приблизно кам'яний вік в Україні, Південній Європі та на Балканах закінчився одночасно. Зате на північ і на схід від земель сучасної України, на території сучасного Залісся, або центральної Росії, кам'яний вік тривав на 3 – 5 тисяч років довше, ніж на території України.

Що таке кам'яний вік? Це коли люди б'ються за кожну кісточку, вони не вміють співпрацювати. Тобто вони б'ються, видирають, бо співпраця – це вже на інших етапах. І якщо ми глянемо на Росію – для неї немає співпраці. Для неї всі – чи раби, чи вороги, як і для монголів свого часу.

Первісні риси дикунів

У нас в Україні є навіть прислів'я, що гірше за війну з Росією – дружба з Росією. Тому що Росія не вміє дружити, вона вміє встромляти ножа під час дружби в спину. Це первісна риса. Друга первісна риса називається моральний релятивізм, тобто відсутність моралі. Це у первісних дуже поширене.

Я вже розповідав цю історію: один французький проповідник у Центральній Африці не міг пояснити аборигенам, чому Юда поганий. Їм здавалося, що він хитрий, він молодець, він обдурив – тобто він добрий. Вони на це дивилися як на полювання, тобто як дикуни.

Те саме – у сучасній Росії. Моралі нема. 90% росіян, як ми чуємо за їхніми переговорами, просто апріорі аморальні, у них ця частина ампутована. Як говорив Гоголь свого часу, мертві душі, немає в них емпатії. Цієї частини людської натури у них ніколи не було, вона просто не виросла у диких людей. І, можливо, вже ніколи не встигне.

Таким чином моральний релятивізм (коли все, що мені вигідно, – все правда) – це причина постійної брехні росіян. Які брешуть одне одному, собі, у телевізорі. Брешуть, брешуть, брешуть. Це абсолютно первісна поведінка.

І що ще цікаво у цій первісній культурі – це культ вождя. Те, що ми бачимо в Росії, – це від царя, від хана і до сьогодні. Це культ вождя. По ньому потім тупцюють, на нього потім скидають всю провину, але коли він царює – всі йому кланяються.

Я вже не кажу про побутову культуру – російські солдати їдять і, даруйте, сер*ть в одному місці. Це – звідти. Тому що під час розкопок археологи те саме фіксують у кам'яному віці. Далеко не ходили, були простіші. У світі це називається дикість. І красти – красти можна, бо не має почуття чужої власності. Хто в племені капці захопив – того і капці. Звідси – масове злодійство у Росії. І водночас гострота розуму певна. Тому що для того, щоб вижити в таких жалюгідних та первісних умовах, необхідно було швидко метикувати.

Хорошими справами прославитися не можна (для росіян – ред.). І до всього зла дуже моторні ці люди. До того, де щось можна підтирити. Тому називати дурними росіян – це неправильно. Вони кмітливі – у сенсі де, що можна затирити або урвати.

Всі ці властивості первісної культури – вони пронесені через недавність цієї первісної історії у Росії".

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....