Сам дав ключі від своєї квартири: Дружина Остапчука показала, чим підкорила ведучого на третьому побаченні

Володимир Остапчук і Катерина Полтавська не приховують, що їхнє сімейне життя почалося дуже швидко – вони познайомились в Instagram і вже на третій зустрічі з'їхалися. Раніше 24-річна блогерка показувала першу переписку з 39-річним ведучим, а тепер похвалилася, чим вона підкорила серце чоловіка, від якого наразі чекає первістка, передають Патріоти України.

В "історіях" свого блогу третя дружина шоумена зізналася, що після другого побачення запропонувала Володимиру приготувати йому суп. Той погодився і дав ключі від своєї квартири. "І я на наступний день приїхала, приготувала йому суп і більше не поверталася додому", - зізналася Катерина, яка до Володимира взагалі не мала стосунків.

Полтавська додала, що ця страва не була її "коронною". Вона просто залізла в інтернет і взяла перший рецепт сирного супу. "Я до цього його ніколи не готувала, просто повірила в себе", - зізналася вона і показала фото, на якому зображена каструля того самого супу.

Нагадаємо, стосунки з Полтавською у Остапчука почалися під час повномасштабної війни, коли він оформив розлучення з другою дружиною Христиною Горняк. Шлюб з Горняк тривав менше двох років. Стосунки з юристкою також були стрімкими – вони одружилися за півроку після розлучення Остапчука з першою дружиною Оленою Войченко. Від першого шлюбу, який тривав 13 років, телеведучий має двох дітей: 11-річну доньку Емілію і 6-річного сина Евана. Діти живуть з мамою у Канаді.

Невдовзі телеведучий стане батьком утретє – його молода дружина перебуває на сьомому місяці вагітності. Нещодавно подружжя дізналося стать майбутньої дитини.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...