"Саме позиція громадян, які все ще не пішли захищати країну, впливає на те, чи ми переможемо, чи зникнемо", - аеророзвідник

"Всі ті, хто відправляють на фронт поліцію, прокурорів, депутатів і ще когось... річ в тому, що вони звісно ж не підуть туди самі. Навіть якщо всі депутати, їхні діти, онуки і всі родичі будуть в окопах. Це лише жалюгідна спроба самовиправдатися і прикрити свою безвідповідальність та егоїзм. Будь-хто, аби не ми", - пише політичний аналітик та аеророзвідник Олександр Солонько на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Справа в тому, що поганий сценарій вже зараз став реальністю. Перед нами стоїть реальна перспектива зникнути як нація і країна. Сьогодні ми здаємо іспит на предмет того, що ми зробили аби забезпечити виконання плану Б, який пора діставати з шухляди. От тільки питання, що пишеться він знов на ходу. З попутних намаганням перекласти знову ж таки на когось відповідальність.

То погані військові не хочуть демобілізації, а ми ж хочемо відпустити солдатів додому. То ще якась така історія. Це все шум без змісту. Реалії такі, то саме позиція громадян, які все ще не пішли захищати країну, впливає на те, чи ми переможемо, чи зникнемо. Чи потраплять додому ті, хто воює 2+ роки. Позиція, виражена в тому, щоб піти ногами в ТЦК і стати на облік. На початку. А потім піти в ЗСУ, коли покличуть.

Бо якщо вони потраплять потім в окупацію, то їх питати ніхто не буде. Ніхто не буде проводити опитування у Фейсбуці. Окупаційна армія під примусом змусить їх служити і воювати проти сусідів. Йти першими, як гарматне м'ясо. В Молдові, Литві, можливо, в Польщі.

Тоді, може, хтось задумається, що попри всі страхи, ризики, біль та невідомість, життя солдатом в своїй армії та на своїй землі - це набагато краще, ніж йти гарматним м'ясом на штурм чогось за західним кордоном".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...