Самі молитви не врятують: Лікарі садять Папу Римського на сувору дієту

За словами медиків, позбавлення від зайвої ваги допоможе 84-річному понтифіку з його болями.

Лікарі рекомендують Папі Римському Франциску I сісти на дієту, щоб полегшити його ішіас (подразнення або здавлювання сідничного нерву). Про це повідомляє The Sun, передають Патріоти України.

Спеціально для цього Папі рекомендують їсти маленькими порціями рис, рибу, фрукти і овочі. З раціону йому також рекомендують виключити макарони і борошняне.
Під час останнього виступу Папа Римський порушив правила, коли сказав свою промову сидячи. "Я повинен говорити з вами стоячи, але ви знаєте, що мій ішіас дуже болючий. Так що, якщо ви дозволите, я прошу у вас вибачення і виступлю сидячи", - сказав він тоді.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...