Самі у "референдуми" не вірили? На карті РФ на сайті Кремля з окупованих територій можна побачити лише Крим

Окупанти на тимчасово захоплених територіях проводили свої жалюгідні псевдореферендуми, за фейковими результатами яких проголосили анексію одразу 4 українських областей. Тільки от навіть сайт Кремля, вочевидь, в цей абсурд не дуже вірить. Тобто навіть Росія не вірить у ті свої псевдореферендуми, а більше вірить у ЗСУ. Тому для того, аби було потрібно менше виправляти на карті, її вирішили не змінювати. Такою є карта Росії на офіційному сайті Кремля, зазначають Патріоти України.

Що там з картою на сайті Кремля

Найперше роз'яснимо один момент – і в Криму, і в Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях референдуми однаково фальшиві й абсолютно незаконні. Просто в 2014 році Росія, будемо відвертими, почувалася в рази впевненіше, ніж зараз. Про це свідчить бодай той факт, що незаконно окупований Крим на карті Росії з'явився через лічені дні після оголошення анексії.

30 вересня у Кремлі влаштували помпезне свято на честь оголошення анексії одразу 4 областей України, поки російська армія зазнавала поразки під Лиманом. За майже півтора місяця в адміністрації диктатора Путіна, нові окуповані території не внесли. І правильно зробили, а то б довелося тепер видаляти з карти Херсон, а потім доведеться видаляти й інші окуповані території. А так Кремлю треба буде тільки забрати зі своєї карти Крим, як тільки Україна поверне усі свої території.

Головне про псевдореферендуми росіян

На тлі контрнаступу на Сході, в межах якого українські воїни майже повністю деокупували території Харківської області, окупанти в паніці почали готувати фейкові псевдореферендуми. "Голосування" тривали кілька днів, відомо чимало випадків, коли окупанти під дулом автоматів змушували мешканців тимчасово окупованих територій брати участь у цьому фарсі.

Очікувано, що окупанти намалювали потрібні їм цифри. Після чого у Кремлі швиденько підготували цілу виставу з проголошенням анексії Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

Ну що ж можемо сказати. Лиман на Донеччині одразу ж "вийшов зі складу Росії", бо його звільнили 2 жовтня. Тепер "від Росії від'єдналися" окупована частина Миколаївщини, яку окупанти проголосили частиною Херсонщини в складі Росії та власне правобережжя Херсонської області включно з адміністративним центром. На черзі ще чимало українських міст та сіл.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спеціально створена для знищення дронів: ВМС США готуються до випробування потужної мікрохвильової зброї

субота, 27 квітень 2024, 19:43

У 2026 році ВМС США планують випробувати свою першу потужну мікрохвильову зброю на борту морського судна. Експериментальна зброя, відома як «Проект МЕТЕОР», використовуватиме промені інтенсивної електромагнітної енергії для знищення дронів. Про це стал...

Прем'єр Ізраїлю вже відреагував: МКС готовий видати ордер на арешт Нетаньяху через війну в Газі, - The Times

субота, 27 квітень 2024, 19:28

Міжнародний кримінальний суд готовий видати ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху та інших високопоставлених ізраїльських чиновників у зв'язку з війною в Газі. Про це пише The Times, передають Патріоти України. За даними видання,...