"Самое интересное, что когда их режешь, то маму зовут на русском": Окупант розповів, як вбивав полонених українських військових (аудіо)

Один з російських солдатів розповів про знущання з українських військових. Він пишається, що тепер вміє "різати голову по спіралі". Про це йдеться у перехопленні, яке оприлюднило ГУР, передають Патріоти України.

За словами росіянина, військовим вже закрили відпустки. Річ у тім, що "на них готується наступ". "Сидимо ох***ємо", – лаконічно визнав солдат ворожої армії.

Окупант розповідає про велику кількість 300-х серед своїх "побратимів". Водночас хизується, що вбив велику кількість українців. "А знаєш, що найцікавіше? Коли їх ріжеш, вони маму кличуть російською мовою", – каже неадекват.

Окупант додає, що його навіть навчили "різати голову по спіралі". Щобільше, російський загарбник відзначив, що за розмову телефоном в армії РФ можуть просто застрелити. "Коли поговоримо телефоном – прильоти потім. Тут обнулити людину – як два пальці об асфальт", – підсумував окупант.

Вочевидь, у російських солдатів з їхнім командуванням повне взаєморозуміння. Адже окупанти прийшли на нашу землю знищувати українців і демонструвати, що життя для них нічого не вартує. Тож нічого дивного, якщо такий підхід застосовує й російське військове керівництво щодо "своїх" людей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...