Саудівська Аравія звинуватила РФ у недотриманні домовленостей про скорочення видобутку нафти, - ЗМІ

Саудівська Аравія вимагає від Росії дотримуватися зобов'язань про скорочення видобутку нафти, досягненого країнами ОПЕК. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України.

За інформацією американського видання, Саудівська Аравія незадоволена, що Росія не дотримується домовленостей про скорочення видобутку нафти. Через те, що РФ в умовах санкцій продає свою сировину за низькими цінами, саудівці недоотримують прибутки. Аравійські урядовці вже звернулися до росіян з вимогою дотримуватись узгоджених обсягів видобутку.

За інформацією WSJ, конфлікт між Москвою та Ер-Ріядом загострився напередодні зустрічі міністрів країн ОПЕК+, яка відбудеться 4 червня у Відні. Росія у березні зобов'язалася скоротити видобуток нафти на 500 тис. барелів на добу. Проте звіт ОПЕК свідчить, що насправді РФ скоротила його лише на 300 тис. барелів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...