"Сбілі, бл*дь!": "Сокол Путіна" встиг зняти падіння свого літака після катапультування (відео)

Су-35

У соціальних мережах з'явилося відео, на якому російський пілот зафіксував падіння бойового літака на землю після того як сам вистрибнув з парашутом. Про це пише пропагандистський Telegram-канал "Кирило Федоров / Війна, історія, зброя".

Російські війська зазнали значних втрат під час повномасштабного вторгнення в Україну, і допис у провоєнному російському пабліку слугує тому підтвердженням.

"Архівне відео льотчика ПКС, через кілька секунд після катапультування, який витягнув пристрій із "розширеними мультимедійними можливостями" з кишені. Пристрій у кишені опинився суто випадково і, зрозуміло, використовувався "тільки для ведення бойових дій", — ідеться в публікації.

За словами колишнього радника глави МВС України Антона Геращенка, катапультування відбулося за лінією хмар і на значній висоті. З огляду на все, це пілот винищувача Су-30/35 або бомбардувальника Су-34.

"Судячи зі спокою пілота, літак збили далеко на російській території", — припустив Геращенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Останні новини з КурНР: Спалено українську та кілька російських одиниць бронетехніки, кадирівці тікають срочників Путіна кладуть пачками. Росіяни відступають. Z-воєнкори в істериці

середа, 7 серпень 2024, 8:05

Патріоти України пропонують вашій увазі зведення ключових подій в районі Суджі від Юрія Бутусова. 1️⃣ Сили Оборони ведуть групу полонених кацапів на територію України. . 2️⃣ Ворог уразив нашу ББМ. Подальша доля машини та екіпажу невідома. . 3️⃣ Знище...

Хай живе КурНР: Вояки Путіна відступили ще з одного населеного пункту Курщини (мапа)

середа, 7 серпень 2024, 7:33

РосЗМІ поширюють інформацію про втрату контролю над н.п. Свердликово, що на Курщині, передають Патріоти України. "Появилась информация, что ВСУ подтягивают силы к границе для повторной мощной атаки на Курскую область.", - повідомив напередодні ввечері ...