СБУ готує велику спецоперацію на Чорному морі, - Голобуцький

"Журналісти одного з українських сайтів провели конференцію з назвою "Як Давиду перемогти Голіафа?". Як перемогти більш чисельного ворога, у якого до того ж більше снарядів? Спробую дати свій варіант: перемогти Голіафа можна сучасними засобами ураження й технічною перевагою на полі бою. І тут ідеться не тільки про західні поставки", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Мова піде про українську розробку, на нову партію якої нещодавно оголошено великий збір донатів. Sea Baby – морські дрони від Служби безпеки. "Морський малюк" – одна з найкращих розробок цієї війни за співвідношенням ціна/якість. Sea Baby здатні нести 850 кг вибухівки, розганятися до 90 км/год і долати відстань у 1 тис. км. Корпус човна виготовлено зі спеціального матеріалу, який не помічають радари.

Проста арифметика. Серед уражених цілей "малюків" – дев'ять кораблів Чорноморського флоту РФ, кожен із яких у десятки разів дорожчий морських дронів. А ще Кримський міст, який удруге був підірваний саме завдяки двом "морським малюкам". Сьогодні ж стартував великий збір на 35 дронів! Як на мене, це один із найбільш ефективних донатів на сьогодні, з огляду на вже показані результати. Адже "малюки" – це реально нове військово-технічне рішення, яке здатне змінити картину війни на користь України. Нагадаю, що саме завдяки морським дронам Україна зняла зернову блокаду. Росіяни – більше не господарі на Чорному морі і змушені витрачати багато ресурсів на безпеку своїх об’єктів. Це, відповідно, ослаблює інші важливі напрямки фронту і грає на нашу користь.

Великий збір не випадково стартує наприкінці лютого. Узимку було складніше уражати об’єкти на Чорному морі, але вже фактично розпочався новий сезон "морського бою". 35 "морських малюків" – це повноцінний флот дронів. Кримський міст, нагадаю, СБУ підірвала всього двома. Тому очевидно, що служба готує велику спецоперацію на Чорному морі. Що залишиться від мосту і від ЧФ РФ, тепер залежить і від кожного з нас. Задонатити на "морські малюки" можна тут".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...