"СБУ після заяви Скабєєвої про "український талібан" геть не зайвим буде додатково мобілізуватись", - політтехнолог Голобуцький

"Погрози офіційної кремлівської пропаганди щодо Дня незалежності: СБУ варто бути пильною, в мене загрозливі прогнози. Скабєєва на "Россия 1" сьогодні до такої міри обурювалась співом українських військових "Путін х*йло!", що аж відкрито пригрозила наслідками "українському талібану", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тобто, те, що з 2014-го пісеньку співають по цілій планеті, ніяк не зачіпало Кремль. Але конкретно виконання українськими військовими вибісило Путіна вкрай. Аж пропагандистка на центральному телеканалі заявила про "наслідки".

--
"Украинский талибан - так можно называть теперь соседнее государство - пробил новое дно: кричалку эту показывать я не стану, чтобы не рекламировать идиотов. Хочется сказать важное: российско-украинским отношениям после этой песни на параде украинских военных - хана! Если всех, кто оскорбил президента России - ну, и русских людей - прямо сейчас не найдут и не накажут публично. Будут ли включать эту кричалку в официальную часть парада - неизвестно, но последствия будут. И сомневаться не стоит".
--
З одного боку, це якийсь новий виверт "ефекту Стрейзанд": ну ж все одно пісеньку співатимуть і надали по цілій планеті. І чим голосніше обурюватиметься Росія, тим популярнішою буде пісенька. Та й відео з виконанням пісеньки українськими військовими також можуть побачити всі охочі - заборонити це ніхто не в змозі. То й сенс аж такі ультиматуми виставляти на тему "знайти і покарати всіх"?
Але з іншого боку, якщо публічно заявлено, що "наслідки будуть" - варто очікувати дійсно серйозних провокацій Кремля під час святкування Дня незалежності і конкретно під час параду. Можливо навіть збройних провокацій. СБУ після такої заяви Скабєєвої геть не зайвим буде додатково мобілізуватись".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Криму знищили секретну базу разом з командуванням. Атакмс застав росіян зненацька - Снєгирьов

середа, 15 травень 2024, 0:56

Україна вчергове завдала ударів по важливій інфраструктурі ворога, як у самій РФ, так і на тимчасово окупованих територіях. Так, ракети Storm Shadow знищили в Криму секретну базу ППО, а Атакмс в Луганській області знищив склад боєприпасів в глибокому т...

Вже кілька місяців нас заколисували повідомленнями високопосадовців, що навкруги Харкова вибудована оборона, - Зоя Казанжи

середа, 15 травень 2024, 0:30

"Влада бреше. Посадовим особам плювати на людей, їхні відчуття, почуття, на цивільних, на військових, на тих хто в окупації, хто завтра опиниться в окупації, хто загине сьогодні, завтра і гинутиме ще і ще", - пише журналістка та письменниця Зоя Казанжи...