СБУ привітала Росію з їхнім "9 мая" історичним рекордом, - Голобуцький

"СБУ привітала Росію з їхнім «9 мая» історичним рекордом: дрон Служби героїчно здолав 1500 км, щоб влаштувати яскравий салют на черговому НПЗ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"16-м позначеним СБУ нафтопереробним став «Газпром нафтохім Салават» в Башкортостані (Салават – це місто трохи більше від Ужгорода, 150 км на південь від Уфи, в бік Оренбугру і далі Казахстану). Безпілотник влучив в установку каталітичного крекінгу нафти, викликав пожежу і знищив важливе обладнання.

СБУ щораз далі відсуває лінію ударів по стратегічних об’єктах – тож Росії треба прикривати чимдалі більше тих об’єктів. Відповідно, на це відтягуються ресурси з фронту. На тлі наступу на Харківщину (і очікуваного наступу ворога на Півдні) удар СБУ по Приураллю став значним військовим чинником з розпорошення сил ворога і ослаблення ударної сили.

Та й загалом 16-й вражений НПЗ – це корисно, а не тільки приємно, бо створює дефіцит всередині Росії та скорочує експорт як джерело валютних доходів. Тим більше, Росії буквально пару днів тому вдалось запустити після січневого привіту від дронів СБУ нафтопереробний завод в Туапсе. Ну, три дні пораділи – а тут і Салават трапився. Один із найбільших в РФ виробничих комплексів з нафтопереробки та нафтохімії, спеціалізується на виробництві бензину, дизпального та інших видів нафтопродуктів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оцінка останніх подій на Торецькому напрямку... - Костянтин Машовець

неділя, 23 червень 2024, 21:35

1. Отже, спочатку по ситуації, які мені відома на даний час... Протягом крайніх кількох діб, передові підрозділи противника на Торецькому напрямку перейшли до активних (наступальних) дій у тактичній зоні й спромоглися досягнути деяких позитивних для се...

РФ скинула 1400 кг вибухівки на лікарню! - Снєгирьов

неділя, 23 червень 2024, 20:55

Збройні сили Російської Федерації вперше скинули тритонну керовану авіаційну бомбу ФАБ-3000 з модулем на Харківщині. Удар здійснили по селу Липці на півночі області. Як ціль окупанти обрали триповерхову будівлю, у якій нібито базувалися українські війс...