СБУ завжди прилітає до окупантів двічі... Хоча може і тричі, і скільки завгодно, - Голобуцький

"СБУ завжди прилітає до окупантів двічі... Хоча може і тричі, і скільки завгодно. Після повторного візиту ввічливості на НПЗ в Туапсе дрони СБУ чемно повторили візит і на Слов’янський НПЗ в Краснодарському краї. А заодно освіжили враження від військового аеродрому «Кущевская» - навідали купку Су-34, Су-25, Су-27 і МіГ-29", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А раптом за три тижні ті вже забули те відчуття свята, яке завжди з дронами СБУ? Свято вдалось: відео потужних вибухів на місці військових літаків місцеві густо викладали в мережу. Нафтопереробний зупинив роботу і оцінює збитки. Бо СБУ намагається обрахувати удари так, щоб пошкодження зачіпали найбільш технологічну частину виробництв. Там, де більше всього імпортованих деталей, котрі діставати чимдалі довше і дорожче, бо санкції. США обрахували, що в такий спосіб вдалось вже вивести з ладу близько 14% нафтопереробних потужностей Росії.

Ну і удари по аеродрому розраховувались, виходячи з нової тактики ворога: густе засівання фронту і прифронтових територій авіабомбами з літаків. А якщо літаків буде менше – то менше буде і можливостей закидати нас КАБами і ФАБами.

Україні треба протриматись проти чергового російського наступу до отримання F-16 і до повноцінного відновлення забезпечення снарядами в достатній кількості. Удари СБУ – це те, що серед іншого дає цей час нашим збройним силам. За що ми щиро вдячні Службі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міст Путіна у небезпеці: Поблизу Керчі після повітряних ударів розпочалась потужна пожежа (відео)

понеділок, 1 липень 2024, 1:00

Увечері в неділю, 30 червня, в окупованому Криму під час повітряної тривоги чули вибухи. У Щолкіному (північне узбережжя Керченського півострову), ймовірно, був приліт. Про це повідомляє Telegram-канал Крымский ветер. . За даними Telegram-канала, вибу...

ЗСУ рекомендують мешканцям окупованої Бєлгородщини позначати для безпеки від нальотів свої будинки написом «БНР». Вже є послідовники

понеділок, 1 липень 2024, 0:05

ЗСУ просять бєлгородців вивішувати написи «БНР» на будинках. Це необхідно для безпеки цивільних осіб, такі будинки не будуть атакувати дрони. Як пише білгородський канал «Попіл», у Грайворонському міськокрузі ЗСУ розкидають із дронів пропагандистські л...