"Сегодня урожайный день для "Хаймарсов". Полностью уничтожен "Гостевой дом Жданова" с оккупантами в городе Стаханов. И не только", - Іван Яковина

"Сегодня прямо урожайный день для Хаймарсов. Полностью уничтожен "Гостевой дом Жданова" в городе Стаханов", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"По данным российских Z-каналов, "гостями" в этом заведении были боевики "Вагнера". Домой они, видимо, не вернутся: судя по фоткам, гостиница полностью уничтожена, только стены остались (да и то - не везде).
Одновременно с этим в Мелитополе уничтожена еще одна база отдыха, где жили мобики. Оттуда уже есть видео - пожар, жесть и песец. Думаю, там сотни трупов.
Про сгоревшую в Крыму казарму и атакованные аэродромы я уже писал. В общем, веселье на всю катушку идёт. Никаким затишьем и не пахнет".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...