Секрет Соні Морозюк: Стало відомо про колишнього чоловіка екснареченої Гринкевича

Художниця Соня Морозюк перебувала у першому шлюбі, проте приховувала це від громадськості. Про це повідомляє ТСН з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

Першим чоловіком був Роман Заліпа. За наявними даними, чоловік з Волині, займається будівництвом. Шлюб узяли в грудні 2022 року, а розлучились – у вересні 2023. На весіллі Роман Заліпа був у таких ж кросівка від бренду Louis Vuitton, що і Роман Гринкевич на суді.

Як зазначала Соня Морозюк на своїй Instagram-сторінці, до заручин із Гринкевичем, які відбулися у жовтні 2023 року, вони зустрічалися три місяці. Відповідно, ще перебуваючи у шлюбі, дівчина почала нові стосунки.

За даними ТСН, саме від колишнього чоловіка у художниці залишилась іномарка «Porsche». Раніше Морозюк повідомляла, що її тепер уже колишній наречений Гринчкевич, якого підозрюють у шахрайстві в особливо великих розмірах в умовах воєнного стану й в участі в злочинній організації, зробив лише два коштовні подарунки: каблучку та кольє. Проте інсайдери повідомляють, Гринкевич-молодший начебто замовив для неї Mercedes за 200 тисяч євро, який мали доправити в салон у 2024-му році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник ЗСУ розповів, чим українські військові могли знищити "Ковровець"

неділя, 19 травень 2024, 22:28

Військовий експерт, льотчик-інструктор, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан припустив, що ЗСУ могли знищити ворожий тральник "Ковровець" у окупованому Криму балістичною зброєю, передають Патріоти України. Полковник запасу зазначив, що окупанти заявили,...

Президент Ірану загинув у авіакатастрофі - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 22:14

Президент Іранської Республіки Ібрахім Раїсі загинув внаслідок авіакатастрофи. Про це повідомляє видання N12, посилаючись на свої обізнані джерела, передають Патріоти України. За даними журналістів, смерть Ібрахіма Раїсі вже підтвердили західні співроз...