Секрет здоров'я №1: Абсолютна чемпіонка світу з фітнесу поділилася професійною таємницею (відео)

Для здоров'я важлива не тільки кількість випитої води в день, але і її склад – зокрема, рівень pH (показник кислотності і лужності).

Необхідний для людини pH води становить 7,2-7,5. Про це розповіла в ефірі ObozTV абсолютна чемпіонка світу з фітнесу, переможниця престижного турніру Arnold Classic Оксана Оробець, передають Патріоти України.

"Якщо ви питиме таку воду щодня, то просто проживете на 10 років довше", – наголосила Оробець.

На жаль, звернула вона увагу, українські виробники води зазвичай не вказують рівень pH на пляшках.

За її словами, через відсутність інформації з цього приводу люди часто припускаються помилок: "Їм ніхто не розповідає: якщо ви питиме ту чи іншу воду, то одужаєте набагато швидше, чи почуватиметься набагато краще".

Що стосується необхідної кількості води на день, то українська спортсменка поділилася простою формулою.

"Правило води. Якщо ви хочете жити довго і бути здоровими, ви маєте пити воду. 30 мг на кілограм тіла щодня. У нас зараз йде літо. Буде жарко. Тобто води організму знадобиться більше – 40 мг на кілограм тіла. Якщо ви хворієте, організму потрібно ще більше води – 50 мг на кілограм тіла", – пояснила Оробець.

Фітнес-чемпіонка зробила акцент на тому, що мова йде про чисту воду. "Кава, чай, соки, компоти – все це не працює. Наші клітини працюють тільки на воді", – уточнила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...