Секс із вагітними на останніх термінах: ЗМІ дізналися нові шокуючі подробиці про ескорт-бізнес Пригожина

У мережі повідомили нові факти про "фабрику" повій, якою нібито керував очільник російської ПВК "Вагнер" Євген Пригожин. Новими фактами поділились у медіа "К1", передають Патріоти України.

"Засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин після заколоту недовго пробув у Мінську і спочатку перебазувався до Петербурга, а потім виліз в Африці. На батьківщині він повернувся до свого головного захоплення — повій", — йдеться у пості.

Повідомляється, що керівник "вагнерівців" платить за дівчат по 100 тисяч рублів, але повії отримують лише меншу частину суми — від 20 до 40 тисяч рублів. Інші кошти йдуть у кишені посередників "бізнесу". "Для інтимних зустрічей Пригожин завжди замовляє відразу дві дівчини. Кухаря цікавлять лише його землячки. Пригожин "урізноманітнює меню" — замовляє незайманих і навіть вагітних на останніх термінах", — заявили у "К1".

За даними медіа, голова ворожої ПВК займається організацією ескорт-послуг із середини 2010-х років. Серед його клієнтів — силовики, чиновники та бізнесмени. "Дівчат заздалегідь підбирали їм до смаку і підсаджували в його ресторанах", — розповіли автори контенту.

У пості зазначено, що перед "зустрічами" працівниці ескорту здавали аналізи на венеричні захворювання у петербурзькій клініці, адже Пригожин принципово не користується презервативами. "Зневажливе ставлення до жінок стало приводом до кримінальної справи Пригожина у 1981 році. Тоді він напав на жінку, душив її до непритомності та забрав сережки", — передали в медіа.

Однак після невдалої спроби заколоту керівник ПВК "Вагнер" став обережнішим — пов’язані з ним оголошення зникли з "ескортних чатів", а повій він наймає лише за знайомством.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...