"Секс-розваги Нефьодова - це нормально, але не зараз", - Мирослав Гай

Секс є однією із звичайних складових людського життя. Але на тлі замовлення депутатами повій під час сесії та іншої некоректної поведінки скандал з Нефьодовим виглядає кумедно, смішно.

Максим Нефьодов. Фото: УНІАН.

"Главу Державної митної служби України Максима Нефьодова засікли в елітному київському клубі Queen під час еротичного шоу. Це особиста справа Нефьодова – в яких клубах розважатися, - якщо це зроблено не в робочий час, не за гроші платників податків, якщо це не є хабар і не оплачено якимись олігархічними структурами. Якщо це просто його приватний відпочинок, то кримінального тут нічого немає", - пише волонтер Мирослав Гай у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Але мене як громадянина України і як людину, яка свої останні 6 років віддає питанням безпеки, оборони, замість того, щоб займатися своєю звичною роботою, театром і кіно, більше хвилює те, що митниця не додала 30% від плану до Держбюджету. Тобто ми недоотримуємо мільярди гривень. При цьому депутати заявляють про те, що є дефіцит Пенсійного фонду, і що, можливо, треба взагалі відмовлятися від пенсій, а за платіжки розраховуватися собаками. Митниця ще й досі не функціонує на 100% потужності.

Тому, я думаю, зарано танцювати і розважатися. Коли в країні йде війна, коли складна ситуація, коли є дефіцит бюджету, коли була загроза внутрішнього дефолту, я думаю, більш концентруватися на роботі цілодобово.

Щодо цілої низки секс-скандалів за участю народних депутатів. Секс є однією із звичайних складових людського життя. Але на тлі замовлення депутатами повій під час сесії та іншої некоректної поведінки скандал з Нефьодовим виглядає кумедно, смішно.

Але з іншого боку, у нас зараз фактично відкрито вікно Овертона (вікно дискурсу, межі спектру ідей, прийнятних для обговорення в суспільстві, Ред.). У нас відбувається десакралізація влади. Влада поводить себе в публічній сфері не взірцево. Навіть до певної міри аморально. І це викликає певну зневагу до неї у звичайних громадян. А в умовах війни це певна загроза.

Ми бачимо шалене падіння довіри громадян до всіх інституцій, до Верховної Ради, до судів. Тепер ми ще й бачимо, що буде відбуватися – хочемо ми цього чи ні – падіння довіри і до молодих реформаторів. Зрозуміло, що поведінка Нефьодова не може бути взірцем для молоді, школярів, студентів, які на нього дивляться як на молодого перспективного реформатора.

Я певен, що Нефьодов зможе покуражитися з дівчатами, як йому заманеться, на старості років, коли він піде з цієї посади, завершить реформи, доведе митницю до ідеального стану, заробить гроші – в нього велика платня. А наразі йому варто було б сконцентруватися на виконанні плану збору коштів".

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...