Секс-символ ЗСУ та колишній танцюрист Лободи знявся у кліпі української співачки (відео)

Український танцюрист Назар Грабар, який захищав Україну на фронті та отримав поранення, знявся у кліпі співачки Діани Глостер. Артист приємно здивував фанів появою у відео. Кліп на пісню "Кіно" вже з'явився на YouTube, повідомляють Патріоти України.

У ньому Грабар зіграв хлопця, який "не цілує" свою дівчину. Про це йдеться у самій пісні. Грабар зображав байдужість та вдало перевтілився. Для зйомок секс-символ ЗСУ приміряв стильні окуляри з прозорими лінзами. Він та співачка знімалися у машині. Глостер виконувала дрифтерські трюки.

Співачка розповіла, що вона робила їх самостійно, без дублерів. За словами Глостер, цьому вона навчилася за два тижні. Коментатори зазначили, що вони були раді появі Грабара. Фанати пишуть:

  • "Неочікувано було побачити Назара, він тут наче випадково сів в авто, спокійно і на розслабоні. Діана дійсно зіграла головну роль в кліпі!"
  • "Чудові кліп та пісня! Був приємно здивований побачити Назара"
  • "Просто бомбезно. Тримає драйв і ритм до кінця кліпу".

Що відомо про Назара Грабара

У квітні 2022 року стало відомо, що Назар Грабар, який був танцюристом Лободи та часто з'являвся у її кліпах, пішов на передову. Згодом він розповідав, що окупанти могли розстріляти його в Бучі.

У грудні стало відомо, що у родині Грабара сталося горе. Військовий втратив брата, який воював разом з ним. А за декілька днів до цього сам Грабар отримав важке поранення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...