"Сектор Гази - відволікаючий маневр": "Хезболла" може напасти на Ізраїль із півночі, - військовий експерт Левін

Вторгнення бойовиків ХАМАС із Сектора Гази може бути лише відволікаючим маневром. Про це пише в Telegram офіцер Армії оборони Ізраїлю, редактор відділу "Військовий Фокус" Ігаль Левін, передають Патріоти України.

"Є висока ймовірність, що вторгнення із Сектора Гази — лише відволікаючий маневр. Куди потужніше може бути вторгнення з півночі силами [ліванського терористичного угруповання] "Хезболли", — зазначив фахівець.

За даними американської газети The Washington Post, бойовики "Хезболли" високо оцінили напад ХАМАС на Ізраїль. Лідер угруповання Хасан Насралла заявив, що це було попередженням проти визнання Ізраїлю.

"Це посилає сигнал арабському та ісламському світові, а також міжнародній спільноті, особливо тим, хто прагне нормалізації відносин із цим ворогом, що палестинська справа є вічною", — сказав він.

Ліванська "Хезболла" уважно стежить за розвитком подій у Палестині та перебуває в прямому контакті з керівництвом палестинського опору всередині Ізраїлю і за кордоном, наводить канал Al Jazeera цитату із заяви руху.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...