"Сенат США теж зробив від себе "подарунок під ялинку" Путіну", - Голобуцький

"Сенат США теж зробив від себе "подарунок під ялинку" Путіну: включив до бюджету дозвіл конфісковувати заморожені активи росіян на користь України", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А Путін же так сподівався, що "Америка втомилась від України", "бюджет США не передбачає стільки витрат на Україну", "американські виборці обурені витратами своїх податків на Україну". Ну от - тепер американські виборці видихнуть, бо потреби України почнуть перекриватись, як і належить, коштом агресора, а не тільки союзників.
Ймовірно, Путін очікував цього рішення - і це одна з причин, чому він не вийшов з повноцінним підсумковим виступом: відбрехався, мовляв, "все надто швидко змінюється, я вже в 2023-му підіб'ю підсумки і все поясню". По факту - забагато поганих і дуже поганих новин для всіх: російського бізнесу, російських олігархів, російських військових, російських бюджетників, російських робітників, російського банківського сектору...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...