Серйозні проблеми для "євробляхерів": Грядуть штрафи

На власників "євроблях" чекає штраф, або і конфіскація.

З 23 травня поліція має право зупинити будь-який автомобіль з іноземною реєстрацією і оштрафувати його водія на суму до 170 тисяч грн або конфіскувати авто. Про це заявив юрист Олександр Плахотник, передає "Обозреватель", передають Патріоти України .

"Закон вже прописаний, опублікована вже і конкретна дата вступу в силу. Автомобіль на Єврономер може бути зупинений, поліцейські будуть перевіряти документи і, в залежності від кількості днів" прострочення "терміну, виписувати штраф. За 30 днів - до 170 тис. Грн" , - сказав юрист.

Власників "евроблях" чекають такі штрафи:

  • За водіння машини на Єврономер - 8500 грн;
  • повторне протягом року водіння "евробляхі" - 17 тис. грн і заборона на водіння протягом року;
  • затримка розмитнення на термін до 1 доби - 170 грн;
  • від 1 до 10 діб - 340 грн;
  • від 10 до 20 діб - 8,5 тис. грн;
  • від 20 до 30 діб - 85 тис. грн;
  • від 30 діб - 170 тис. грн або конфіскація авто.

Ті українці, які не розмитнили авто і продовжують на ньому їздити, в будь-який момент можуть бути зупинені поліцейським і оштрафовані на 170 тис. Тим, хто не знайшов кошти на оформлення машини, дешевше ховати її в гаражі, вважає Олександр Плахотник.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...