Серветки за $16: Як жителі Курщини наживаються на власних військових (відео)

Поки російські військові мародерствують у Курській області, самі жителі регіону намагаються на них нажитися, продаючи прострочені товари за шаленими цінами. На скарги так званих «z-патріотів» з цього приводу звернув увагу український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

«Курські природжені бариги б’ють три шкури з російських військовослужбовців, які за ідеєю приїхали їх і захищати», — зазначає він у себе у Telegram-каналі. За словами кремлівського пропагандиста Романа Сапонькова, у прифронтових населених пунктах ціни в місцевих магазинах утричі вищі, ніж на решті території РФ.

Своєю чергою торговці у відповідь на невдоволення своїх «захисників» виправдовуються, що, якщо не дерти з них стільки грошей, вони їх і так проп’ють, з чим, знаючи порядки у ЗС РФ, важко не погодитися. «Один попросив повернути кефір, оскільки він був зіпсований. Гроші йому жбурнули в обличчя», — заявив Сапоньков.

Про невдоволення російських військових свідчать і опубліковані у соцмережах відео з їхніми скаргами. «Нормально так зустрічає Курська область», — ниють «визволителі».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Всім базарним торговкам на заздрість: Голова АМКУ Кириленко заявив, що його родина начебто заробила $300 000 на продажі малини

четвер, 29 серпень 2024, 17:20

Родина глави АМКУ Павла Кириленка, якого підозрюють у незаконному збагаченні, начебто заробила $300 тис. на продажі малини. Новину з кабінетів Феміди розповсюдив голова ЦПК Віталій Шабунін, інформують Патріоти України. "300 тисяч баксів "заробила" роди...

Мангал не врятував: Українські десантники під Мар'їнкою розібрали в нуль найкращий танк світу, за російською версією, розмінявши $500 на $4 000 000 (відео)

четвер, 29 серпень 2024, 15:15

Окупанти кинули свіжі сили на південний фланг Донецького фронту. Налякані ще як слід українцями загарбники дорого платять за свою самовпевненість. Юрій Бутусов, котрий наводить відео бойового епізоду так коментує те, що ми бачимо: . "Эффектные кадры у...