Шабаші на підтримку Путіна не врятували: У РФ затримали главу "Імперії найсильніших відьом" (фото)

Схоже, що російські силовики за нацьковуванням РПЦ у буквальному сенсі відкрили сезон «полювання на відьом», зазначають Патріоти України.

Як повідомляють у Telegram-каналі The Moscow Times, у підмосковному Пушкіно затримали учасницю шоу «Битва екстрасенсів» Олену Сулікову (Альона Полинь).

t.me/moscowtimes_ru

Приводом для цього стали звинувачення у «розпалюванні ненависті або ворожнечі» і «порушенні права на свободу совісті та віросповідань». Згідно з матеріалами справи, Сулікова, яка називає себе главою «Імперії найсильніших відьом», «принижувала релігійні почуття вірян».

Крім того, як стверджують у СК РФ, «підозрювана здійснювала продаж і розповсюдження екстремістської літератури, що містить заклики до насильства щодо священнослужителів РПЦ». Своєю чергою прокремлівські пропагандисти пишуть, що під час обшуків у Сулікової знайшли «чорні свічки, ляльки вуду, а також різні статуетки демонів і картину із золотим тільцем-заплідником». За все це «потомственій відьмі» може загрожувати до семи років позбавлення волі.

t.me/breakingmash

А найкумедніше у цьому те, що раніше вона організовувала цілі шабаші на підтримку російського диктатора Володимира Путіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...