Шансів у ворога не було: Український дрон знищив евакуаційну групу окупантів (відео)

На околицях Спірного на Донеччині українські захисники застосували FPV-дрон проти евакуаційної групи окупантів. Удар виявився влучним. Це засвідчує відео, опубліковане в Telegram-каналі військового оглядача Юрія Бутусова, передають Патріоти України.

“Відмінусувати” окупантів вдалося завдяки вмілим діям оператора дрона із 3-го батальйону оперативного призначення “Свобода”, що входить до складу 4-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії “Рубіж”.

Як відомо, як формування Нацгвардії батальйон “Свобода” обороняв Київщину, звільняв Ірпінь, Бучу, Гостомель. Після відступу ворога з Київщини “свободівці” вирушили на схід, де брали участь у битвах за Рубіжне, Сєвєродонецьк, Лисичанськ, околиці Горлівки, Бахмут.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...