Шарій зможе міцніше зачепитись в ЄС як "сильно потерпілий від київського режиму", - політтехнолог Голобуцький

"Шарію "повідомили про підозру в держзраді і порушенні рівноправності громадян". Нагадаю, Шарій благополучно перебуває в Іспанії, звідти і веде пропагандистську роботу на користь Кремля. І саме цей момент є важливим в контексті цього кримінального провадження: Шарій однозначно заявить про "політичні переслідування" і вимагатиме статусу "політичного біженця", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Зважаючи на якість роботи нашої правоохоронної системи, можна очікувати, що підставова частина оголошеної підозри, як завжди, ніяка. І справа розвалиться ще на попередньому етапі. І так, все це спрацює на користь Шарія. Як мінімум, стане свідченням його корисності для роботодавців і може навіть підставою збільшити грошове утримання.

Ну і Шарій зможе міцніше зачепитись в ЄС як "сильно потерпілий від київського режиму". А от був би закон про антиукраїнську діяльність з пунктами про позбавлення громадянства, то жодних проблем не виникло би. А так українська сторона муситиме доводити європейському правосуддю, що так, в нас війна, так, війна гібридна, так, Шарій не "незалежний журналіст", а пропагандист ворога, не "політично активний громадянин і лідер партії", а колаборант під час війни. Мені якось не віриться, що урядовим правникам вдасться це довести як слід і з усією доказовою базою. Ви теж навряд чи в це вірите.
Підсумок: Шарія як пропагандиста спробували прикрити, але дуже неоковирно. Він же суто віртуальний "борцун з київським режимом". Лишається сподіватись, що навіть відкриття провадження і зібраної доказової бази (вона ж мусить бути у справі? хоч якась) вистачить для того, щоб привернути увагу американської сторони - в сенсі, для ліквідації доступу Шарія до YouTube".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На окупованій Донеччині помітили черговий російський "цар-танк" (фото, відео)

четвер, 25 квітень 2024, 22:17

Російський "цар-танк" зафіксували на ТОТ Донецької області. Його завдання – виводити до позицій. Втім наші бійці завжди знайдуть спосіб, аби зруйнувати плани ворога. Про це пише журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти Україн...

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...