"Щасливий день": Київстар зробив безкоштовними послуги для своїх клієнтів

Нова пропозиція допоможе абонентам заощадити кошти і бути на зв’язку навіть без поповнення рахунку.

До 31 грудня 2020 року включно абоненти Київстарe можуть один день на тиждень безкоштовно користуватися безлімітним мобільним інтернетом і дзвінками в мережі оператора, навіть якщо у них на рахунку 0 грн. Про це йдеться в пресрелізі компанії, передають Патріоти України.

Як зазначили в Київстарі, нова пропозиція “Щасливий день” допоможе абонентам заощадити кошти і бути на зв’язку навіть без поповнення рахунку. Цими умовами можуть скористатися абоненти з тарифами передоплат і тарифами “Все разом”. Для цього їм достатньо лише підключити пакет послуг одним із зручних способів:

  • зателефонувавши на безкоштовний номер 222;
  • відправивши запит *222#.

Після активації послуг абоненти отримають відповідне SMS-повідомлення і протягом доби у них будуть діяти безлімітний мобільний Інтернет і нетарифіковані хвилини для дзвінків в мережі Київстар. Щотижня абоненти зможуть підключати таким чином новий пакет послуг на 24 години.

“Щоб безлімітним 4G скористалося якомога більше абонентів, Київстар активно розширює свою мережу. Мобільний оператор вже підключив до високошвидкісного інтернету понад 15 тисяч населених пунктів, де живе 84% населення України. Для цього Київстар використовує як частоти 900 МГц, так і частоти 1800 МГц і 2600 МГц”, – йдеться в повідомленні оператора.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...