Щастя тривало недовго? Співачка Аріана Гранде розлучається з чоловіком після двох років шлюбу, - ЗМІ

Американська співачка Аріана Гранде розірвала стосунки зі своїм чоловіком, агентом з елітної нерухомості Далтоном Гомесом. Несподіваною новино про розлучення пари поділилися їхні друзі. Про це пише видання Page Six, передають Патріоти України.

За словами інсайдерів, Аріана та Далтон розійшлися ще у січні, але увесь цей час підтримували дружні стосунки. "Вони прийшли до цього рішення разом. У них були проблеми до січня, але вони хочуть залишитися найкращими друзями", - розповіли джерела.

За словами друзів пари, причиною розриву співачки та агента став напружений графік роботи Гранде. Подружжя не змогло впоратися з різними темпами життя і тому вирішило розійтися.
Чутки про розлучення Гранде підігріла своєю появою на тенісному турнірі Вімблдон, на якому з'явилася без обручки. Востаннє прикрасу на пальці зірки бачили ще у квітні.

Нагадаємо, що Аріана Гранде та Далтон Гомес таємно одружилися у 15 травня 2021 року. Співачка та агент з нерухомості почали стосунки у лютому 2020 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...