"Ще до приїзду "швидкої": РосЗМІ повідомляють про смерть відомої телеведучої

У росЗМІ почала поширюватися інформація про смерть телеведучої Лєри Кудрявцевої. Вони пишуть, що знаменитість померла в своєму будинку в оточенні близьких людей. Однак причину нібито її смерті вони не назвали, як і дату. Пізніше стало відомо, що це фейк. Про це повідомила сама Кудрявцева на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Вона написала, що її рідні ледь не збожеволіли, прочитавши ці новини. "Ви просто к**чені п***раси. Горіти вам в пеклі тільки за те, що мама і сестра вранці ледь з глузду не зійшли, поки я спала", - гнівно звернулася до російських журналістів Кудрявцева.

Лєра Кудрявцева підтримала війну в Україні

До початку повномасштабного російського вторгнення телеведуча заявляла, що вона - патріот, тому буде "топити" за окупантів. Тоді ж вона сказала, що ненависть до Росії і росіян у неї вже поперек горла.

Проте вже 24 лютого вона закликала до миру і назвала українців і росіян братами. Однак це тривало недовго, пізніше вона виступила із засудженням українських артистів, які негативно ставляться до росіян.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Серія українських ударів по цілях у Криму та Мордовії носить масштабний і скоординований характер – ISW

четвер, 18 квітень 2024, 5:00

На думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), українські удари по цілях Росії у Криму та Мордовії є скоординованою і широкомасштабною серією. . "Українські удари по російських авіаційних об'єктах в окупованому Криму, а також на території Росії, я...

Янгол, якому підрізали крила: Почитайте вірш молодого Тичину без совєцьких чисток і цензур. Це пророцтво про наш час - блогер

четвер, 18 квітень 2024, 4:15

Справжній митець, щирий та натхненний, своїм талантом достукується до небес. Тоді його твори стають пророчими. Цей допис Богдана Вайвали отримав уже понад 30 000 репостів. . Ключове у ньому – поданий без цензури один із головних віршів молодого Павла...