Ще на шести станціях київського метро мобільні оператори запустили 4G

Всього ж, за даними оператора, 4G зараз працює на 15 станціях із 46 підземних.

Мобільні оператори "великої трійки" запустили 4G ще на шести станціях столичного метрополітену. Про це повідомляє пресслужба "Київстар", передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, тепер мобільний 4G-інтернет доступний ще на шести станціях київського метро та у тунелях між ними: Університет, Театральна, Контрактова та Поштова площі, Майдан Незалежності та Золоті Ворота.

Всього ж, за даними оператора, 4G зараз працює на 15 станціях із 46 підземних.

У пресслужбі додали, що до кінця серпня мобільні оператори спільно з компанією Huawei планують запустити 4G ще на семи станціях: Хрещатику, Площі Льва Толстого, Олімпійській, Палаці Україна та Палаці Спорту, Кловській і Печерській. До кінця року 4G планують запустити на усіх станціях метро.

За даними операторів, з моменту запуску 4G на перших станція, разом абоненти використали понад 50 терабайтів мобільного інтернету. За інформацією оператора, цього обсягу трафіку вистачило б на сім років безперервного перегляду відео HD-якості.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...