Існує безліч цікавих рецептів млинців, але всі господині люблять, коли вони виходять тонкими, ароматними та еластичними, передають Патріоти України.
Розповідаємо як приготувати шоколадні млинці на кефірі з додаванням какао. Такий варіант чудово поєднується з солодкою начинкою - згущеним молоком, домашньою нутеллою або бананами. Також їх можна просто полити сметаною або посипати цукровою пудрою – буде дуже смачно.
Інгредієнти: яйця (2 шт.), кефір (200 мл), цукор (40 г), какао (20 г), борошно (120 г), окріп (100 мл), олія (50 мл), сіль (чверть чайної ложки), сода (половина чайної ложки).
Приготування:
Яйця розбийте в миску, ретельно збийте віночком чи міксером. Додайте цукор і олію, ще раз збийте.
Додайте в майбутнє тісто для млинців соду та сіль, какао та кефір. Збивайте до однорідної маси шоколадного кольору.
У тісто вводимо борошно, злегка розмішуємо і додаємо окріп, востаннє ретельно збиваємо. Тісто має вийде рідким та однорідним, без грудочок. Залиште його на 20 хвилин і підготуйте сковороду: під час приготування млинців вона має бути розпеченою.
Перед смаженням змастіть сковороду рослинним маслом лише раз, перед першим млинцем. Смажте млинці протягом 2 хвилин з одного боку і близько 1 хвилини з іншого. Вони повинні вийти тонкими, ажурними та дуже ароматними.
31 травня християни східного обряду за новим церковним календарем (13 червня за старим) вшановують пам’ять апостола Єрми. Цей учень Христа також відомий як Єрм, належить до числа 70 апостолів, обраних Христом для проповіді Євангелія після обрання найбл...
Наступальні дії ворога на Сумщину були очевидними. Але не для деяких наших командувачів. Робити все в останню мить - схоже, наш девіз. . У прикордонні Харківщини (вовчанський напрямок першочергово) ситуація дуже важка. І в першу чергу через те, що дов...