Ще не куштували? Багато втратили: Смачні та ароматні шоколадні млинчики

Такий варіант чудово поєднується з солодкою начинкою - згущеним молоком, домашньою нутеллою або бананами.

Існує безліч цікавих рецептів млинців, але всі господині люблять, коли вони виходять тонкими, ароматними та еластичними, передають Патріоти України.

Розповідаємо як приготувати шоколадні млинці на кефірі з додаванням какао. Такий варіант чудово поєднується з солодкою начинкою - згущеним молоком, домашньою нутеллою або бананами. Також їх можна просто полити сметаною або посипати цукровою пудрою – буде дуже смачно.

Інгредієнти: яйця (2 шт.), кефір (200 мл), цукор (40 г), какао (20 г), борошно (120 г), окріп (100 мл), олія (50 мл), сіль (чверть чайної ложки), сода (половина чайної ложки).

Приготування:

Яйця розбийте в миску, ретельно збийте віночком чи міксером. Додайте цукор і олію, ще раз збийте.

Додайте в майбутнє тісто для млинців соду та сіль, какао та кефір. Збивайте до однорідної маси шоколадного кольору.

У тісто вводимо борошно, злегка розмішуємо і додаємо окріп, востаннє ретельно збиваємо. Тісто має вийде рідким та однорідним, без грудочок. Залиште його на 20 хвилин і підготуйте сковороду: під час приготування млинців вона має бути розпеченою.

Перед смаженням змастіть сковороду рослинним маслом лише раз, перед першим млинцем. Смажте млинці протягом 2 хвилин з одного боку і близько 1 хвилини з іншого. Вони повинні вийти тонкими, ажурними та дуже ароматними.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...