
Існує безліч цікавих рецептів млинців, але всі господині люблять, коли вони виходять тонкими, ароматними та еластичними, передають Патріоти України.
Розповідаємо як приготувати шоколадні млинці на кефірі з додаванням какао. Такий варіант чудово поєднується з солодкою начинкою - згущеним молоком, домашньою нутеллою або бананами. Також їх можна просто полити сметаною або посипати цукровою пудрою – буде дуже смачно.
Інгредієнти: яйця (2 шт.), кефір (200 мл), цукор (40 г), какао (20 г), борошно (120 г), окріп (100 мл), олія (50 мл), сіль (чверть чайної ложки), сода (половина чайної ложки).
Приготування:
Яйця розбийте в миску, ретельно збийте віночком чи міксером. Додайте цукор і олію, ще раз збийте.
Додайте в майбутнє тісто для млинців соду та сіль, какао та кефір. Збивайте до однорідної маси шоколадного кольору.
У тісто вводимо борошно, злегка розмішуємо і додаємо окріп, востаннє ретельно збиваємо. Тісто має вийде рідким та однорідним, без грудочок. Залиште його на 20 хвилин і підготуйте сковороду: під час приготування млинців вона має бути розпеченою.
Перед смаженням змастіть сковороду рослинним маслом лише раз, перед першим млинцем. Смажте млинці протягом 2 хвилин з одного боку і близько 1 хвилини з іншого. Вони повинні вийти тонкими, ажурними та дуже ароматними.
Православне свято 7 грудня за новим календарем (20 грудня за старим) - день пам'яті святого Амвросія Медіоланського, який був єпископом, праведником і християнським письменником. У народі - Абросимів день. За юліанським календарем - день святої Катерин...
"Ті, хто так нетерпляче чекають Росію - живуть у рожевому тумані обіцянок ліпшого життя та стабільності під крилом наймогутнішої імперії у світі. Та на ділі все, до чого лишень досягає рука Кремля - перетворюється на руїни і несе смерть. До водної ката...